30 juni, ett viktigt datum

Året var 2020 och vi hade precis inlett ett år med en pandemi som ingen någonsin skulle leda till vad det faktiskt gjorde. Datumet var 30 juni och det var då samtliga aktier i CombiConsult AB förvärvades av Midroc Electro AB. CombiConsult Stockholm är med andra ord din elektriker i Stockholm som under en övergångsperiod har fortsatt bedriva sin verksamhet med befintligt organisationsnummer. Däremot så kommer bolaget från och med 1 maj 2021 integreras och fusioneras med Midroc Electro så småningom med hoppet om att kunderna och leverantörerna känner sig trygga i de nya fakturarutinerna.

Men framför allt handlar CombiConsult Stockholm om mer än så. Man strävar efter att leverera Stockholms bästa elinstallationer och det har man än så länge lyckats väldigt bra med. Tillsammans med leverantörer så har man lockat kunder runt om i området och kan bidra med hjälp inom alla typer av installationer när det kommer till elektricitet. Sedan starten 2005 i Solna så har man expanderat och idag är man omkring 45 anställda inom koncernen och omsätter det senaste räkenskapsåret ca 100 miljoner kronor.

Värvning ger möjligheter

Att man förvärvades av Midroc Electrio har verkligen bidragit till positiva avkommor. Man har nu möjligheten att ta sig till nästa nivå i utvecklingen och hela tiden kunna sträva efter att stärka positionen på marknaden. Det gäller att synas, höras och att folk pratar om en. Men det hjälper inte om man inte gör ett klockrent jobb. CombiConsult i Stcokhom är experter och jag är helt säker på att du får garanterade installationer som utförts på ett säkert sätt och som gör att du kan slappna av. Man vill bli kundens och medarbetarens första val inom el, tele, data och larm och jag skulle absolut säga att CombiConsult är på mycket god väg.