Om JP Ställningsservice

Vi på JP Ställningsservice utför montage och uthyrning av ställningsmontage. Orden låter lite krångliga, men vad det handlar om i praktiken är att du som privatperson och företagare får professionell hjälp med byggnadsställningar. Du som bor eller är verksam i Halland och Skåne erbjuds hyra ställningar och väderskydd för ditt projekt.
Vårt team på JP Ställningsservice ger dig rätta lösningen när du står inför ett takbyte, renovering av fasad, ommålning av sommarhus vid havet, ett omfattande industriarbete eller annat projekt där det finns ett behov av byggnadsställning och hög säkerhet för de som ska utföra arbetet på plats.

Ställningarna som vi använder är av aluminium eller stål. Det beror på vilket projekt du önskar hjälp med. Aluminiumställningar väger mindre och är smidiga när det handlar om mindre arbeten på fasaden. Stålställningarna är mer stabila och klarar av större vikter.

Behöver jag som kund montera upp och ned byggnadsställningarna? Nej, vi kan även lösa detta åt er. Vi kommer då ut på plats och bygger upp byggnadsställningarna utifrån fastigheten och de krav ni har på placering av byggnadsställningar. När ni är klara med ert projekt kontaktar ni oss för nedmontering och transport av byggställningarna.
Självklart kan vi även se till att lösa väderskydd under era projekt, så att inget skadas eller smutsas ned under arbetets gång. Vi har en stor uppsättning väderskydd i olika dimensioner.
För dig som vill ha hjälp med industriställningar inom industrin kan vi erbjuda detta. Våra montörer har lång erfarenhet av projekt inom olika industriprojekt. Självklart följer vi de riktlinjer och säkerhetskrav som krävs.

Om du söker en leverantör med höga krav på säkerhet och kvalitet är vi rätt kontakt för dig. JP Ställningsservice är helhetsleverantören när det gäller fasadställningar och väderskydd. Om du vill ha hjälp med ROT-avdraget kan vi även hjälpa dig med detta.

Kommentarer är stängda.