Isolera tak och snedtak – typisk semesterrenovering

Dags att isolera tak och snedtak i huset? Kanske isolera vinden eller lägga om taket på sommarstugan? Detta är tre exempel på sådant som vi passat på att stöka undan nu i vår. Jag är en av dem som aldrig skulle få för mig att ge mig på det själv. Vi tog hjälp av experterna. Det enda jag uppfattat är att du absolut ska använda dig av lösull vid isolering. I övrigt är jag ganska blank. Det är skönt att man kan lämna sådana saker till kunnig personal.

Årets semesterrenovering

Att renovera och passa på att stöka undan projekt på semestern kan både vara ett familjenöje och gott för själen. Vi kommer att måla om sommarstugan och bygga ut vår altan. Till skillnad från övriga tre saker är detta något som vi tänkt ge oss på själva. Framför allt målningen är något som alla i familjen kan känna sig delaktiga i. Nu hoppas vi bara på att vädret blir lite bättre i augusti än vad det varit hittills i juli. Det är väldigt skönt att ha en sommarstuga med närhet till bad och lekplats i dessa tider, samtidigt som vi verkligen inte bara vill hänga där hela semestern.

Resa på semestern

Det har börjat luckra upp sig lite vad gäller resor i världen. Vi har tyckt att det varit väldigt tråkigt att eventuellt inte kunna åka till varmare destinationer i sommar. Vi åker alltid minst en vecka varje sommar. Men så som det ser ut just nu känner jag mig väldigt optimistisk till att vi kommer få till en solresa även i år. Skönt!