Stubbfräsning i Borås

Jag hade tänkt greja lite i min trädgård till helgen och fick plötsligt en idé om att jag en gång för alla ska ta bort en stor stubbe jag har mitt i trädgården. Denna stubbe har stört mig under flera år och det är lite omständligt det där med att få bort stubbar så jag har verkligen dragit mig för att ta itu med detta. Den ställer ju inte till med några problem förutom att gräsklipparen kan göra ett och annat försök att äntra den emellanåt. Men nu tänkte jag försöka hitta någon som sysslar med stubbfräsning i Borås. Jag bor strax utanför Borås men jag antar att dom rör sig en bit utanför stadsgränsen med, fast egentligen vet jag ingenting om stubbfräsning och vem som utför det.

Dyrt med stubbfräsning?

Det värsta är att jag har verkligen ingen aning om vad det kostar med stubbfräsning! Jag tycker alltid att det är lite pinsamt när man ska ringa runt och fråga vad saker och ting kostar. Det är inte riktigt min grej har jag märkt. Men nu går det mesta att kolla upp på nätet och även att be om offerter via nätet funkar nog bra, fast när det gäller stubbfräsning vet jag inte om det går att göra via nätet. Någon som har använt sig av något för stubbfräsning och vet vad det kostar?

Gård i Borås

Jag köpte min gård i Borås för kanske 6-7 år sedan och då stod det ganska många stora träd på tomten. Några av träden, de lite mindre, kunde jag och grannen hjälpas åt med att ta ner, men det stora trädet som stubben hör till var jag tvungen att ringa in en trädfällare för att ta ner. Det var sjukt stort och grenarna hade letat sig ända fram till skorstenen, över taket så det smutsade ner väldigt mycket. Därav den stora stubben som nu ska fräsas bort!

Kommentarer är stängda.