Installera laddstolpe i Helsingborg

I helgen ska jag göra något kul, installera laddstolpe i Helsingborg. Åh vad roligt tänker ni, han måste vara helt från vettet om han tycker att det är så kul att göra på helgen (till råga på allt). Men jag tycker faktiskt att det ska bli kul, och jag kan försäkra er om att det inte kommer att vara jag som utför själva installationen. Nä det roliga kommer i att jag sedan kan ladda min elbil hemma på gården och behöver inte stå och vänta vid någon laddstation hur länge som helst, det ska bli mycket bekvämt!

Laddstolpar i Helsingborg

För den som vill ladda lite akut så finns det ganska många laddstolpar i Helsingborg för allmänheten. Det jobbiga är att det tar inte 2 minuter som det gör att tanka utan ibland får man stå i kö för att lyckas få i bilen lite el, och då är vi knappt i begynnelsen av den så kallade omställningen. Vad händer om ett år när kanske dubbelt så många har elbilar och behöver tanka ”på vägen”? Det måste byggas ut med laddstolpar omgående om detta ska fungera. Det är Öresundskraft som har satt upp alla publika laddstolpar på kommunens mark. Dessa platser ger ifrån sig begränsat med el just för att alla ska få en chans att ”tanka”. Det blir mycket tankande hela tiden då det är svårt att fylla på fullt per gång.

Äntligen laddstolpe hemma

Just på grund av allt det jag skrivit innan är jag överlycklig över att jag ska få en egen laddstolpe installerad så att jag i alla fall kan planera när jag vill ha fullt med el i bilen om jag ska åka lite längre bort. Så kan jag fylla på med el vid dom allmänna laddstationerna någon gång då och då när det är ledigt och det går snabbt.