Det finns mycket att säga om MSW!

Sedan 2003 har MSW Service gjort sig känt hos kunder för sina goda utföranden av olika jobb inom hissinstallationer men även elinstallationer. Det var i Löddeköpinge det började när Ola Åkesson tillsammans med Mikael Dahlgren – båda ägare till verksamheten – specialiserade sig på just plattformshissar samt elinstallationer. Man expanderar otroligt och idag så är man expert på ämnet och kan stå till tjänst när det gäller alla typer av hissar som förekommer på marknaden.

Montera hiss är kul!

Dels så har man haft god erfarenhet av att installera och montera hissar runt om i hela landet och nu på senare år har det även efterfrågats om man kan ta sig utomlands. I samband med detta har man också insett att policyn alltid ska vara att ha så kort väntetid som möjligt tillsammans med att man ska leverera hög kvalitet och god kunskap. Det blir ledorden för MSW Service när det gäller alla jobb.

Elinstallationer utgör också en stor del av verksamhetens sysslor om dagarna. Både i nyproduktioner men även vid om och tillbyggnationer. Man är även utmärkt på underhåll och reparationer av befintliga installationer och kan med andra ord hålla sig nära många kunder med detta breda kompetensregister. Oavsett om du är privatperson eller företag, kommun eller bostadsrättförening så finns MSW till din tjänst. Det finns med andra ord mycket att säga MSW som verksamhet och jag kan stolt rekommendera dem om du skulle behöva hjälp med något i branschen. Som ett snabbväxande företag så ligger fokus på att hela tiden behålla sin trovärdighet och goda rykte vilket gör att man alltid är mån om hur kunden upplever samarbetet – något som är viktigt att prata högt om. MSW är med andra ord mån om dig som kund och ser till att jobbet blir anpassat efter just dina behov!