Flyttfirma i Stockholm

Efter att ha läst flertalet recensioner och bedömningar om en flyttfirma i Stockholm så vet jag åtminstone vem jag INTE ska anlita. Tyvärr räcker det inte med negativa recensioner och varningar för just den flyttfirman utan det finns uppenbarligen många oseriösa flyttfirmor i Stockholm. Men hur ska jag som konsument veta att den flyttfirman jag vill anlita är seriös och går att lita på? En del skriver att Rejta, en av de större recensionssajterna, inte går att lita på då företagen har köpt eller på annat sätt anlitat fejkade profiler som gett dom ett utmärkt omdöme. Det är ju fruktansvärt att man inte ska kunna lite på någon längre. Allt är ljug och bedrägerier.

Hur ska jag välja flyttfirma?

Hur ska jag då bära mig åt när jag ska välja bland seriösa och oseriösa flyttfirmor när jag inte vet vilka som är vilka? Jag har i mitt googlande funnit en riktigt bra sida där jag som konsument kan ställa frågor för att kontrollera om flyttfirman jag funderar på är seriös eller ej. Om dom har några anmälningar mot sig eller om de följer alla riktlinjer och regler som man som seriös flyttfirma ska göra. Den heter flyttkonsumenter.se, jag rekommenderar att gå in och läsa på den sidan när du funderar på att skicka ut offerter eller kontakta en flyttfirma.

Tips till dig som ska välja flyttfirma

På flyttkonsumenter.se finns inte bara varningar för oseriösa flyttfirmor utan också diverse tips och råd till dig som är i flyttagen. Där finns olika saker som du bör tänka på som till exempel vilka försäkringar du ska kolla upp innan flytten. Varningslista med saker du bör tänka på i kontakten med flyttfirmor. Hur viktigt det är att du anlitar en seriös flyttfirma och anledningarna till varför det är så viktigt. Ja, det mesta svaren på dina frågor finns nog här. PS det är inte jag som ligger bakom sajten, jag har bara ramlat över den och tipsar vidare.