Jag ville ha en förändring och det blev en stor sådan

Jag har blivit antagen till min drömutbildning. Jag är verkligen superglad såklart men det innebär att jag måste flytta till Stockholm och bo där i 3 år då det är det enda stället i landet som har den här utbildningen. Men det är långt för en Malmö-bo att flytta och Stockholm har aldrig riktigt lockat mig på det sättet.

Hur hittar jag ens lediga lägenheter i Stockholm?. Jag måste verkligen kolla runt efter lite tips och höra mig för om jag känner någon som känner någon.

Fastighetsägare som inte använder sig utav bostadsköer

Jag har ju hört att det finns vissa fastighetsägare som inte använder sig utav bostadsköer och det är nog dom jag måste hitta och bevaka tänker jag. Att ställa sig i bostadskö så här nära inpå förstår nog vem som helst att det är rätt menlöst då det tar flera år att ens ha en chans på en ledig lägenhet.
Vid närmare eftertanke kanske det inte är så dumt med en flytt trots allt… Jag har ju länge velat ha en förändring i livet och nu blev det bara en väldigt stor sådan som innebär att jag skall säga upp mig från jobbet, börja studera och flytta till Stockholm.

Stockholm kanske blir mitt för-alltid-hem

Alla säger att det är helt annorlunda att studera på eftergymnasial nivå jämfört med skolan man går i under skolplikten. Nu är ju alla där av egen vilja och jag tror faktiskt det kan bli riktigt roligt att få lära känna lite nya människor som strävar efter samma yrkesmål. Det blir spännande att testa på studentlivet i vuxen ålder och vem vet, jag kanske trivs så bra i Stockholm efter dessa tre åren att jag inte vill flytta hem igen.