Garantientreprenad AB

Kärt barn har många namn som man brukar säga. Men oavsett så är detta ett företag som är ganska litet men i en viktig bransch. För närvarande är de nio anställda i lokaler som ligger i Rydboholm ungefär en mil utanför Borås. Men lokalen i Rydboholm står ofta tom, och det är inte av någon mer konstig anledning än att dem för det mesta är ute och gör underverk hos sina kunder. De finns i hela Västra Götaland med tonvikt i Boråstrakten och Göteborgsregionen. Det är ju nämligen hemma hos kunderna som man gräver, lägger rör, snickrar, renoverar och fuktsäkrar, allt efter kundens behov och önskan. Det är ju hos kunderna problemen finns att lösa.

Oavsett om det gäller ventilerade golv, syllbyte, krypgrunder eller vindar så har ge-ab.se all information på sin hemsida som du kan tänkas behöva. Med andra ord behöver du inte sitta hemma och fundera mer på dina problem utan snarare välja att gå in via ge-ab.se och läsa mer. Om du råkat ut för problem med fuktskador, vill undvika framtida fuktskador och mögelskador så kan du kontakta GEAB. Genom att anlita dem så har ud kommit en bra bit på vägen när det gäller att skapa en behaglig beondemiljö för dig och din familj.

Helhetslösningarna som är anpassade för dig

Oavsett om det gäller som sagt syllbyten, ventilerade golv som ger sund inomhusmiljö eller dränering och isolering så finns det lösningar som är anpassade för dig. Det behöver med andra ord inte bli en jobbig grej om du skulle behöva åtgärda något. Första steget blir att bara ta kontakt och resten sköter givetvis GEAB. Du ska känna dig trygg och säker och jag lovar dig att du kommer bil nöjd med resultatet. Se till att kontakta GEAB så är du en bra bit på vägen.